Botoxbehandling i Fredrikstad

Botoxbehandling i Fredrikstad

Er du lei av sinnarynka di eller sliter du med overdreven svette i armhulene? Botox er et legemiddel som brukes til å bedre flere utfordringer, både kosmetiske og medisinske. Som følge av at stadig flere ikke ønsker å undergå i invasive inngrep har behandling med botox blitt svært populært blant flere.

Hvordan fungerer botox?

Botulinumtoksin (Botox) hemmer musklene ved å blokkere signalstoffet som nervene sender til musklene. Når dette skjer har ikke lenger musklene muligheten til å trekke seg sammen og dermed blir huden glattet ut. Botox vil kun ha en effekt ved det området det blir injisert, og har dermed ingen skadelig påvirkning på musklene rundt.

Når bruker vi botox?

Botox er spesielt anvendt rundt øynene, ved nesen, i panna og rundt munnen. I tillegg vil effekten botox gir ha en helende virkning på migrene, muskelkramper og overdreven svette. For å oppsummere vil botox kunne hjelpe med:

Kosmetiske behandlinger med botox

  • Sinnarynke
  • Nese
  • Munn
  • Øyne
  • Panne

Medisinske behandlinger med botox

  • Migrene
  • Overdreven svette

Effekten av botox

Resultatet og varigheten av botox vil kunne variere fra person til person. Som oftest vil effekten ha en varighet på 4-6 måneder, hvorav du kan bergene opp mot 10-14   før du ser endelig virkning. For at botox skal ha en optimal effekt vil det derfor være nødvendig å gjenta behandlingen. Etter hvert som du setter botox flere ganger vil musklene kunne bli mer inaktive av natur, og dermed vil effekten kunne ha en lenger varighet.

Dette må du passe på etter du har tatt botox

Det er viktig at du ikke masserer på området som har blitt behandlet rett etterpå, dette kan føre til at botoxen sprer seg. Du skal heller ikke delta i tung fysisk aktivitet den første tiden etter injeksjonene. Etter botoxen har blitt satt er det helt normalt å bli litt rød, men dette varer som regel ikke mer enn noen timer før det avtar.

Konsultasjonstime før behandling

Før du kan gjennomgå behandling med botox, vil du måtte komme inn til en konsultasjonstime. Som nevnt vil botox kunne skape ulike resultater fra person til person og det er viktig at du er klar over hva du kan forvente av behandlingen du ønsker. På konsultasjonstimen går vi derfor gjennom dine ønsker, sykehistorie og annen nødvendig informasjon. Når vi har fått en oversikt over ditt utgangspunkt kan vi legge opp en behandlingsplan som passer deg og ditt behov.

Her på Fredrikstad hudklinikk møter du dyktige behandlere som har god erfaring med å sette botox, både for medisinske og kosmetiske formål. Vi ønsker alltid at du som kunde skal føle deg trygg når du kommer til behandling hos oss.