Injeksjoner

Filler er produkter som kan injiseres i og under huden for å midlertidig «fylle ut» eller redusere volumtap i et eller flere områder i ansiktet. Andre injeksjoner brukes for bevegelige rynker som i pannen og rundt øynene.

Les mer
add

Filler er produkter som kan injiseres i og under huden for å midlertidig «fylle ut» eller redusere volumtap i et eller flere områder i ansiktet. De aller fleste filere består av hyaluronsyre (HA) som er en naturlig bestanddel av huden. Med alderen reduseres produksjon av HA i huden. HA har en fantastisk evne til å tiltrekke seg vann og er bl.a. viktig for fukt i huden. Det finnes forskjellige brands av fillere men de mest brukte er Belotero, Juviderm og Restylane. Innenfor disse forskjellige merkene finnes det filere som kan brukes til å booste hudens fuktighet eller til å erstatte volumtap. Boostere er blitt meget populært siste årene for å øke hudens fuktighet og gir vitalitet i huden.

Hvor lenge effekten av en fillerbehandling varer er individuelt og avhengig av hva slags type behandling man velger og område som behandles. Det vanligste er ca 6 måneder, men hos enkelte kan vare opp til 9-12 måneder.

Fillerbehandling egner seg til:

Fordypninger under øynene. Glatte ut ujevnheter (groper, arr og misdannelser). Forsterke ansiktets konturer (hake, kinnbein og kjevelinje). Nasolabial furen (linjen mellom nesen og munnviken som ofte kalles smilelinjen og som blir mer tydelig med alderen. Marionett linjen (linjen mellom munnviken og hake/underkjeven som ofte gjør at man   ser «sur» ut.). Leppe (volum og markering).

Andre former for injeksjoner brukes til å behandle linjer i pannen, rundt øynene og mellom øyebrynene («sinnarynken).  Slike Injeksjoner fører til redusert muskelaktivitet som resulterer i mindre folding av huden og dermed glattere hud i overnevnte ansikts områdene. 

Man kan også bruke injeksjonen til å behandle linjer på halsen, senke overleppen slik at tannkjøttet ikke vises for mye når man smiler, øyebrynsløft, vippe overleppen, og redusere tygge muskulaturen slik at ansiktet får mindre firkantet form.

Man kan også behandle Hyperhidrose (overdreven svette) med injeksjoner i armhulene og håndflater.

Varigheten av slik behandling er også individuelt og avhengig av hva slags type behandling man velger og område som behandles. Som regel er varigheten ca 4-6 måneder.

Flere behandlinger

Hårlaser som brukes hos oss har vunnet flere priser for sin effektivitet og anses for å være en av verdens beste og raskeste lasere for hårfjerning.
Synlige blodkar er en vanlig hudforandring i ansiktet. Pasienter med Rosacea har ofte synlige og sprengte blodkar i ansiktet, spesielt rundt nesen og på kinn.
Melasma er en vanlig hudtilstand av ukjent årsak hos hovedsakelig kvinner. Det dannes mørke flekker/pigmentering oftest i ansiktet, dvs kinnene, pannen, overleppen, nesen og haken.