Frysebehandling (kryobehandling)

Frysebehandling eller kryobehandling som det også kalles er en av de vanligste behandlingsformene hos hudlege. Her sprayes flytende nitrogen på forandring som skal fjernes.

Les mer
add

Frysebehandling eller kryobehandling som det også kalles er en av de vanligste behandlingsformene hos hudlege. Her sprayes flytende nitrogen på forandring som skal fjernes. Par dager etter frysebehandlingen dannes det en skorpe i huden, som forsvinner i løpet av 1-2 uker.  Enkelte ganger kan man få blemmer i området som er behandlet. Det brukes til behandling av solskader, overfladiske former for hudkreft, div pigmenteringer, vorter osv.

Flere behandlinger

Overdreven svette, eller hyperhidrose, er et relativt vanlig problem som rammer 2-3% av befolkningen. Mange er ikke klar over at hyperhidrose er en medisinsk tilstand som har flere behandlingsmuligheter.
Rosacea er en vanlig kronisk hudsykdom som påvirker mange voksne menn og kvinner. Det er mange som lider av denne sykdommen uten å få riktig diagnose og behandling.
Psoriasis er en kronisk hudsykdom som ofte viser seg som røde flekker med skarp avgrensning til normal hud. Forandringen er ofte dekket med løs hud eller flass.