Fotodynamisk behandling

Fotodynamisk behandling (PDT) er godkjent for behandling av b.la aktinisk keratose som er solskader i huden med potensiale for å utvikle seg til hudkreft.

Les mer
add

Fotodynamisk behandling (PDT) er godkjent for behandling av b.la aktinisk keratoser som er solskader i huden med potensiale for å utvikle seg til hudkreft. Den er også godkjent for behandling av visse typer av Basalcelle karsinomer som også er en type hudkreft. 

Behandlingen foregår ved at området som skal behandles blir lett skrapet så legges det på en krem hvor ingrediensen finner veien inn i disse cellene. Etter ca 3 timer blir området lysbehandlet med en spesiell lampe. Fotodynamisk behandling er spesielt egnet til behandlinger i ansiktet, da den gir et godt kosmetisk resultat uten arr.

Flere behandlinger

Overdreven svette, eller hyperhidrose, er et relativt vanlig problem som rammer 2-3% av befolkningen. Mange er ikke klar over at hyperhidrose er en medisinsk tilstand som har flere behandlingsmuligheter.
Rosacea er en vanlig kronisk hudsykdom som påvirker mange voksne menn og kvinner. Det er mange som lider av denne sykdommen uten å få riktig diagnose og behandling.
Psoriasis er en kronisk hudsykdom som ofte viser seg som røde flekker med skarp avgrensning til normal hud. Forandringen er ofte dekket med løs hud eller flass.