Anti aging

Det er kjent at ca 80% av aldring i ansiktet skyldes soleksponering. Rynker og slapp hud skyldes tap og ødeleggelse av viktige proteiner som kollagen og elastin.

Les mer
add

Huden som alle andre organer eldes med tiden og trengs å bli tatt vare på. Den blir eksponert for så mange ytre påvirkninger gjennom livet, hvor solstråler har mest negativ effekt ift både aldringstegn og ikke minst hudkreft. Det er kjent at ca 80% av aldring i ansiktet skyldes soleksponering. Rynker og slapp hud skyldes tap og ødeleggelse av viktige proteiner som kollagen og elastin. Huden vil også se mer livløs og rett og slett kjedelig ut da cellefornyelsen i øvre hudlag blir tregere med alderen.

Med alderen vil også forskjellige fettlag under huden enten flytte på seg eller bli mindre slik at ansiktet taper volum. Det kan gi innsunkne kinn og øyner samt hengende hud langs kjevelinjen.

Aldring av huden forårsakes av både indre og ytre faktorer. Indre faktorer er genene våre - farge, tekstur og elastisitet har du arvet fra foreldrene dine. I tillegg kan kosthold over tid også ha virkning på aldring, ikke bare huden, men hele kroppen. Man kan ikke understreke nok viktigheten av vitaminer og antioksidanter, ikke i form av kosttilskudd, men som frukt og grønnsaker.

Når vi vet hvor stor sol eksponering har å si ift aldring av huden så er det ingen tvil om at verdens beste anti-aging krem er SOLKREM.

Ved konsultasjon hos oss går vi gjennom huden din klinisk og ved hudanalyse maskin og setter opp en plan på hva som kan gjøres på kort og lang sikt. Det beste resultatet får man alltid ved kombinasjon av forskjellige metoder. Vi starter alltid med skreddersydd kremprogram som vil være grunnlaget for enhver form for anti-aging behandling, dette i kombinasjon med fillere, toxiner, div lasere, kjemisk peel og trådløft.

Flere behandlinger

Hårlaser som brukes hos oss har vunnet flere priser for sin effektivitet og anses for å være en av verdens beste og raskeste lasere for hårfjerning.
Synlige blodkar er en vanlig hudforandring i ansiktet. Pasienter med Rosacea har ofte synlige og sprengte blodkar i ansiktet, spesielt rundt nesen og på kinn.
Melasma er en vanlig hudtilstand av ukjent årsak hos hovedsakelig kvinner. Det dannes mørke flekker/pigmentering oftest i ansiktet, dvs kinnene, pannen, overleppen, nesen og haken.