Hudkirurgi

Dr Zangani utfører all hudkirurgi hos oss. Han er eneste hudlegen i Norge med flere års erfaring innen plastisk kirurgi. Vi utfører fjerning av div utvekster som hudkreft, talgcyster, føflekker osv.

Les mer
add

Dr Zangani utfører all hudkirurgi hos oss. Han er eneste hudlegen i Norge med flere års erfaring innen plastisk kirurgi. Vi utfører fjerning av div utvekster som hudkreft, talgcyster, føflekker osv. Vellykket hudkirurgi krever kompetanse og ikke minst erfaring. Det er heller ikke alltid at kirurgi er løsningen. En hudlege har mange andre behandlingsalternativer å tilby og kan vurdere hvilken behandling som vil egne seg best for deg.

Flere behandlinger

Overdreven svette, eller hyperhidrose, er et relativt vanlig problem som rammer 2-3% av befolkningen. Mange er ikke klar over at hyperhidrose er en medisinsk tilstand som har flere behandlingsmuligheter.
Rosacea er en vanlig kronisk hudsykdom som påvirker mange voksne menn og kvinner. Det er mange som lider av denne sykdommen uten å få riktig diagnose og behandling.
Psoriasis er en kronisk hudsykdom som ofte viser seg som røde flekker med skarp avgrensning til normal hud. Forandringen er ofte dekket med løs hud eller flass.