Laserbehandling

Vi tilbyr behandling med flere forskjellige lasere hos oss. Hudlegen vil sammen med deg kunne finne ut av hvilke som kan egne seg best for deg og din problemstilling.

Les mer
add

Vi tilbyr flere lasere hos oss.

CO2 og Erbium laser som brukes både til fjerning av utvekster, men også arr reduksjon, oppstramming av hud, reduksjon av rynker og fjerning av ujevn pigmentering i ansiktet. Disse to er gullstandard behandling av de overnevnte tilstandene. Slik behandling bør helst gjøres av spesialister som hudlege eller plastikk kirurg med laser erfaring. I forkant av slik behandling skal pasienten ha vært på konsultasjon hos hudlegen slik at man kan planlegg behandlingen samt gå gjennom viktig informasjon sammen.

Hårlaser som brukes hos oss har vunnet flere priser for sin effektivitet. Vi bruker Soprano Titanium diodelaser – utviklet av Alma Lasers – som anses for å være en av verdens beste og raskeste lasere for hårfjerning. Hårfjerning med laser egner seg kun til pigmentert hår. Røde eller grå hår kan ikke fjernes med laser. Vanligvis må laserbehandlingen gjentas 6-10 ganger før man kommer til ønsket resultat.

Karlaser.

EndyMed

Se eget innlegg

Flere behandlinger

Hårlaser som brukes hos oss har vunnet flere priser for sin effektivitet og anses for å være en av verdens beste og raskeste lasere for hårfjerning.
Synlige blodkar er en vanlig hudforandring i ansiktet. Pasienter med Rosacea har ofte synlige og sprengte blodkar i ansiktet, spesielt rundt nesen og på kinn.
Melasma er en vanlig hudtilstand av ukjent årsak hos hovedsakelig kvinner. Det dannes mørke flekker/pigmentering oftest i ansiktet, dvs kinnene, pannen, overleppen, nesen og haken.