Ser du etter laserbehandling i Østfold?

Ser du etter laserbehandling i Østfold?

I dag er det en rekke ulike problemområder som kan behandles med laser. Avhengig av hva slags utfordringer du har, vil det også være ulike lasere som egner seg. Her på Fredrikstad hudklinikk i Østfold tilbyr vi behandlinger med tre ulike lasere. Nedenfor kan du lese litt om de forskjellige laserbehandlingene og hva de kan hjelpe med.

Laserbehandling med karlaser

Blodkar oppstår som regel i ansiktet eller ved beina, men kan også oppstå andre steder på kroppen. Blodkar er helt ufarlig, men kan for mange kan det oppleves som sjenerende og flere ønsker gjerne å få gjort noe med det.

For å behandle blodkar benyttes et sterkt lys med høy energi. Store mengder med energi varmer opp blodkarene til et punkt hvor de kollapser og brytes ned. Denne formen for behandling varmer opp huden uten å overopphete hudlaget. Det er likevel vanlig å kjenne på litt svie rett etter behandling. Noen opplever også at huden er litt rød og hoven ved det behandlede område, men dette vil gå over etter kort tid. Grunnet koagulering av blodårene som har blitt behandlet kan det oppstå misfarging i huden, dette vil også gi seg etter noen dager.

Endymed laserbehandling på Fredrikstad hudklinikk

ENDYMED er en laserbehandling hvor du kan velge mellom ulike grader av radiofrekvenser. Her på Fredrikstad hudklinikk tilbyr vi flere behandlinger med EndyMed laser, deriblant 3DEEP radiofrekvens, FSR og Intensif. Du kan lese mer om hva de ulike behandlingene innebærer rett under.

Radiofrekvens

3DEEP radiofrekvens bruker radiofrekvenser som trenger ned i hudlaget for å øke produksjonen av kollagen. Dette fører til en oppstramming av huden samtidig som huden får et friskere utseende og en fin glød. Dette er en trygg og effektiv behandling og kan benyttes på alle hudtyper. Endymed 3DEEP bruker seks generatorer og seks elektroder som fører energi ned i hudlaget uten at det fører til særlig ubehag.

FSR laser

FSR radiofrekvens førere varme  ned i utvalgte soner i huden. Gjennom laseren aktiveres hudcellene til å produsere mer kollagen. Den effektive 3DEEP teknologien i kombinasjon med håndstykket som også korrigerer hudens overflate, fører til at huden får en oppstramming samtidig som behandlingen også bidrar til å bedre hudens tekstur, redusere solskader, minimerer store porer, falme pigmentering og redusere fine linjer.

Før behandling med FSR er det vanlig å legge et lag med bedøvende krem, slik at du som pasient ikke skal kjenne på ubehag. Etter behandlingen er det vanlig at det kan danne seg et lett skorpelag, men dette vil gå vekk i løpet av kort tid etterpå.

Intensif

Endymed Intensif er den mest inntrengende behandlingen. Intensif kombinerer 3DEEP radiofrekvens med microneedling. Håndstykket er utstyrt med micronåler i høyeste kvalitet som penetrerer huden samtidig som radiofrekvensene jobber med å varme opp under hudlaget. Laserbehandlingen stimulerer til økt kollagenproduksjon og er også effektiv i bekjempning av arr og aknearr, strekkmerker og hudens generelle struktur. Normalt vil du kunne kjenne på en lett varme og litt prikking mens behandlingen foregår, men ved bruk av bedøvelseskrem på forhånd, skal ikke Endymed Intensif føre til særlig ubehag. Behandlingen skiller seg også fra andre former for microneedling med at den ikke forårsaker oppstandelse av blåmerker eller blødninger etter behandlingen er gjennomført. Det er også vanlig å være litt rød i noen dager etter behandling.

Behandling med CO2-laser

Behandling med Co2 laser går ut på å fjerne det skadede overlaget på huden for så å varme opp underlaget som fører til at bindevevet aktivt øker produksjonen av kollagen. Denne behandlingen er ofte tatt i bruk for å bekjempe hud som har mistet sin spenst og glød. I tillegg er den svært effektiv mot akne arr, strekkmerker, solskader og fine linjer.

Viktig å vite om CO2 laser

Ettersom behandlingen benytter laser, vil det være en risiko for mørkere hudtyper i form av pigmentforandringer. . Huden må også være helt frisk for å kunne benytte denne laserbehandlingen. Når du kommer til timen din vil du få lokalbedøvelse slik at det ikke blir ubehagelig. Etter behandling vil du bli gitt en beroligende krem for å minimere ubehag som oppstår.

Ingen laserbehandling før du har hatt en konsultasjonstime

Før noen form for laserbehandling kan begynne vil du alltid måtte komme til en konsultasjonstime. Her går vi gjennom dine ønsker og forventninger og vi vil legge frem en behandlingsplan basert på informasjonen vi henter inn og de mulighetene vi ser. I enkelte tilfeller kan det være aktuelt å kombinerer ulike laserbehandlinger, f. eks endymed og co2 laser. Dette vil selvfølgelig alltid variere fra person til person og derfor skal det alltid gjennomføres en konsultasjonstime først.

På vår hudklinikk i Østfold har vi dyktige leger som utfører laserbehandling. Vi er svært nøye med å lese oss opp på alt av reguleringer og benytter kun klinisk testede behandlinger samt topp moderne utstyr.

Bestill en konsultasjonstime for laserbehandling her.