Hårfjerning med laser i Fredrikstad

Hårfjerning med laser i Fredrikstad

Når vi bruker laser til hårfjerning, varmer laseren opp fargepigmentet som er i håret og deretter vil hårroten bli ødelagt. Ettersom laseren vil kunne treffe flere hårstrå ved hvert skudd, er hårfjerning med laser en effektiv behandling som ved de minste områdene ikke trenger å ta mer en et par minutter.

Dette avgjør resultatet av hårfjerning med laser

Sluttresultatet og hvor fort du oppnår en permanent hårreduksjon avhenger av flere faktorer. Laseren tiltrekkes av pigmenter og vil derfor ha best effekt når det er mørke hår på lys hud. Det er fremdeles fullt mulig å behandle andre hårtyper, men det kan kreve flere behandlinger. Ved enkelte lasere er det også en risiko for at mørk hud kan bli utsatt for pigmentforandringer, men ved nøye utførte behandlinger og bruk av riktig laser, skal dette kunne unngås. Hvor bra resultat du får avhenger av hudfarge, tykkelse på hårene, farge, genetikk, hormoner, tidligere sykdommer og eventuell medisinering. Ettersom det er mange faktorer som spiller inn vil det derfor være svært viktig at du er ærlig med legen om din situasjon slik at vi kan legge opp en behandling som passer for deg.

Dette er laseren vi bruker til hårfjerning på vår klinikk i Fredrikstad

Her på Fredrikstad Hudklinikk bruker vi Soprano Titanium, en nøye utprøvd laser som passer for alle hudtyper. Laseren har to hoder, et for mindre områder og et for større, som begge er utstyrt med et kjølesystem. Grunnet dette kjølesystemet er behandlinger med denne laseren omtrent smertefritt. Kjølesystemet hindrer at huden blir varm under hele behandlingen og har en beroligende effekt. Samtidig jobber laseren i det nedre hudlaget med å varme opp hårrøttene, slik at hårstråene skal miste sitt feste. Soprano Titanium har i gjennomsnitt 40% raskere behandlingstid, hvorav en rygg kan være ferdigbehandlet på bare 5 minutter, mens hele kroppen kan være unnagjort på så lite som 45 minutter.

Hvor lang behandlingstid kan du forvente?

Som regel kan du forvente å måtte gå til behandling mellom 6 og 10 ganger. Igjen, dette vil avhenge av mange faktorer som nevnt ovenfor ettersom disse har noe å si for hvor godt kroppen responderer på laserbehandlingen. Noen vil kunne merke en rask reduksjon av hår, mens for andre kan det ta lenger tid. Normalt vil du kunne bli rød og litt irritert ved hårsekkene etter behandling, men dette gir seg i løpet av kort tid.

Det er viktig at du både før og etter behandling unngår sol eller solarium i 6 uker. Dersom huden har en mørkere farge enn sin opprinnelige kan dette føre til forbrenninger som gir hyperpigmentering.

Ønsker du å utføre hårfjerning med laser? Bestill en konsultasjonstime på vår klinikk i Fredrikstad i dag. Vi har flere erfarne behandlere som kan utføre hårfjerning med laser.