Bestill hudlege når du trenger det i Fredrikstad

Bestill hudlege når du trenger det i Fredrikstad

I løpet av livet kan vi oppleve mange forandringer i huden. For noen kan dette være endringer som flere kviseutbrudd, problemer med irritert hud og tørr hud, mens for andre oppstår det tilstander som kan være meget alvorlige og i verste fall dødelige.

Få time hos hudlege i fredrikstad uten henvisning

Ved Fredrikstad Hudklinikk kan du få time hos hudlege uten henvisning Vi er en privat klinikk og er åpne for alle som trenger det. Det betyr at du slipper å vente flere måneder på å få time.

En hudlege hjelper deg med alle problemer tilknyttet huden. Vi har dyktige hudleger her på Fredrikstad hudklinikk og kan tilby rask behandling. Blant annet kan du oppsøke våre hudleger om du sliter med:

  • Eksem
  • Akne
  • Psoriasis
  • Allergi
  • Blemmer
  • Hudkreft
  • Forandringer i føflekk

Og mye, mye mer.

Hva gjør en hudlege?

På klinikken vår her i Fredrikstad møter du hudleger med lang og bred erfaring. Våre hudleger hjelper deg å utrede problemet ditt. Gjennom ulike former for undersøkelser vil våre hudleger hjelpe deg å finne frem til den beste behandlingen. Det er alltid betryggende å kunne gå til en ekspert for råd. Når du oppsøker hudlege, har denne personen mer omfattende kunnskap om huden enn din vanlige allmennlege, og i tillegg til å kunne skrive ut nødvendige resepter vil hudlegen også kunne komme med råd for hva du kan gjøre på egenhånd for at situasjonen skal forbedre seg.

Hva skjer under førstegangskonsultasjon?

Under en førstegangskonsultasjon vil hudlege gjøre en vurdering av tilstanden din og deretter sette opp en videre behandlingsplan. Ved første møte kan hudlegen avgjøre om det er nødvendig å utføre ytterligere testing. Dette kan innebære blodprøver og hudprøver som sendes videre til laboratorium for resultater. Avhengig av hva slags behandling som er aktuell for deg vil vi sette opp en behandlingsplan. Der det er mulig vil våre hudleger i Fredrikstad alltid forsøke å gjennomføre hele behandlingen under første time. Derimot vil det noen ganger være behov for gjentatte behandlinger.

Vi tilbyr også videokonsultasjon med hudlege

Holder du til i Østfold, men kjenner at det er knapt med tid til å skulle besøke hudlegen i Fredrikstad? Eller bor langt unna Fredrikstad og vil benytte våre hudleger? Vi tilbyr også time med hudlege her på Fredrikstad hudklinikk over video. Vær obs på at ikke alle tilstander egner seg like godt for videokonsultasjon. F. eks vil det være vanskelig å kunne utføre en føflekksjekk gjennom kamera.

Vi er den første og eneste hudlege klinikkeni Østfold som tilbyr både medisinske og kosmetiske behandlinger. Vi stiller med fantastisk dyktige hudleger som tar problemene dine på alvor. Hos oss kan du være sikker på å få rett behandling for ditt problem på kort tid.