Behandling med filler i Fredrikstad

Behandling med filler i Fredrikstad

Føles huden slapp og livløs? Eller merker du at den har begynt å “synke” litt? Dette er svært vanlig etterhvert som vi blir eldre. Mange opplever også å ha naturlig lite fylde i huden og rundt leppene og ønsker dermed å gjøre noe med det. For å kunne skape eller gjenopprette volum i hudlaget benytter vi fillers.

Hva er fillers?

I hovedsak er fillers en geleaktig substans som sprøytes inn i huden. Fillers kommer i flere ulike varianter, men omtrent alle er basert på hyaluronsyre. Blant de mest kjente formene for fillers finner vi Belotero, Juvederm, Teosyal, Restylane og . Hyaluronsyre er et stoff som naturlig finnes i kroppen fra før av. Det sørger for å styrke bindevevet vårt og gir rikelig med fylde og fuktighet til huden. Hyaluronsyren fungerer som et slags smøremiddel for cellene i bindevevet vårt og bidrar til å holde huden fleksibel og fast, noe som også holder huden frisk og ung. Med tiden avtar produksjonen av vår egen hyaluronsyre og huden blir mer vassen, grå og gusten.

Med fillere sprøyter du inn hyaluronsyre som kan fremheve konturene i ansiktet bedre, tilføre fukt, glatte ut ujevnheter, endre størrelsen på leppene, redusere synligheten av mørke ringer under øynene og mer.

Gjennom boostere er det også i dag enklere å skreddersy behandlingen med fillere. Du kan for eksempel Fillere kan også benyttes som  boostere som er formulert for å gi ekstra fukt, glød, fylde eller for å minske arrdannelser og fine linjer.

Ser du etter et sted å ta fillers i Fredrikstad? Vi har dyktige behandlere og bruker kun anerkjente produsenter av fillers. Bestill din time allerede i dag.

Hva kan du forvente under behandling med fillers?

Når vi legger inn fillers blir det gjort små injeksjoner under huden. For å redusere eventuelt ubehag vil du få en nummende krem som påføres noen minutter før. Vær klar over at det kan oppstå små blødninger der filleren har blitt injisert, i tillegg kan det danne seg blåmerker, men dette går over i løpet av en ukes tid. Det er først etter 1-2 uker at du vil kunne se den fulle effekten, men du vil også kunne se en tydelig forskjell rett etter behandlingen er gjennomført.

Hva skjer etter du har fått fillers?

Etter behandling med filler er det viktig å unngå å gni eller ta for mye på det behandlede området. Rett etter du har tatt filler kan huden føles litt klumpete og rar, men dette vil jevne seg ut etter kort tid. Du skal også la det gå 4-6 timer før du sminker deg. Videre burde du unngå hard fysisk aktivitet, badstue og store mengder alkohol det første døgnet.

Fillere har som regel en varighet på opptil 6-9 måneder, men for noen kan det ta lengre eller kortere tid før effekten avtar. Resultatet vil variere fra person til person og vil også være avhengig av hvor mye filler du har tatt. For å opprettholde effekten fra fillers, anbefaler vi at du kommer inn for nye fillers 2-3 ganger i året.

Bestill time for fillers i Fredrikstad hos oss

Her på Fredrikstad hudklinikk har vi dyktige behandlere som setter fillers med nøye presisjon. Vi bruker kun godkjente og anerkjente merker.

Før vi kan sette fillers er det viktig at vi tar en prat om dine forventninger og ønsker. Hvis du aldri har tatt fillers før vil vi anbefale at du starter med en liten dose og øker etter hvert. Dette vil selvfølgelig avhenge av hvor du ønsker å benytte deg av fillers. Gjennom en hyggelig samtale blir vi enige om mengde og kan deretter starte behandling så fremt det ikke er noe som tilsier at du ikke kan gjennomføre behandlingen.