Trådløft

Trådløft er en minimalt invasiv prosedyre der oppløselige tråder laget av polydioksanon (PDO) legges under huden for så å stramme opp huden samt stimulere produksjonen av elastin, kollagen og hyaluronsyre.

Les mer
add

Trådløft er en minimalt invasiv prosedyre der oppløselige tråder laget av polydioksanon (PDO) legges under huden for så å stramme opp huden samt stimulere produksjonen av elastin, kollagen og hyaluronsyre. Trådene brytes naturlig ned av kroppen over tid. PDO-tråder kan kombineres med andre behandlinger for ytterligere å forbedre hudens glød og fasthet.

Pasienten får lokal bedøvelse i områder der tråder skal settes. Prosedyren utføres på ca. 45 minutter. Vanlige komplikasjoner kan være blåmerker og hevelser. Normal aktivitet kan gjenopptas 1 uke etter behandling med mindre annet er spesifisert.

Trådløft hjelper med å stramme/løfte huden i ansiktet i tillegg til å stimulere produksjonen av nytt kollagen i huden. PDO-tråder gir ikke allergiske reaksjoner og har vært brukt i over 50 år i forbindelse med kirurgi. Trådene løses opp i løpet av 6-12 måneder, men resultatet kan vare opp til 2 år. Som regel ser man effekt rett etter prosedyren, men effekten pleier å toppe seg etter ca. 3-4 måneder.

Prosedyren egner seg best for pasienter i alderen 40-60.

Etter prosedyren:

  • Det frarådes å trene hardt i fire uker etter behandlingen
  • Forsiktig med mimikk og hard tygging den første uken
  • Man kan prøve å sove på ryggen de første 3 netter
  • Ikke bruke krem eller sminke over innstikkstedene de første 3 dager
  • Ingen ansiktsmassasje på 4 uker
  • Ikke løfte tungt de første 14 dagene

Trådløft bør ikke gjøres hos de som har aktiv hudinfeksjon, har autoimmune sykdommer, bruker antikoagulasjon behandling eller har blødersykdom. Gravide eller ammende bør heller ikke behandles.

Flere behandlinger

Hårlaser som brukes hos oss har vunnet flere priser for sin effektivitet og anses for å være en av verdens beste og raskeste lasere for hårfjerning.
Trådløft er en minimalt invasiv prosedyre der oppløselige tråder laget av polydioksanon (PDO) legges under huden for så å stramme opp huden samt stimulere produksjonen av elastin, kollagen og hyaluronsyre.
Synlige blodkar er en vanlig hudforandring i ansiktet. Pasienter med Rosacea har ofte synlige og sprengte blodkar i ansiktet, spesielt rundt nesen og på kinn.